Mazmur 93:1-5

  • Kekuasaané Yéhuwah sing agung

    • ”Yéhuwah wis dadi raja” (1)

    • ”Peraturan-Mu isa dipercaya” (5)

93  Yéhuwah wis dadi raja.+ Kemuliaan dadi kaya klambiné. Kekuwatan dadi kaya pakaiané Yéhuwah. Kuwi dienggo kaya dadi sabuké. Bumi tetep ana ing panggonanéLan ora isa digoncangké.   Njenengan wis mréntah* kèt mbiyèn.+ Njenengan kuwi langgeng.+   Oh Yéhuwah, swarané kali banter banget. Kaliné deres, lan swarané banter banget. Arusé kali gedhé banget, lan swarané banter banget.   Oh Yéhuwah sing Mahakuwasa ing swarga,+Njenengan kuwi luwih kuwat timbang swarané kali sing deresLan luwih kuwat timbang swarané ombak laut sing gedhé.+   Peraturan-Mu isa dipercaya.+ Oh Yéhuwah, omah-Mu kuwi apik lan suci+ nganti saklawasé.

Katrangan Tambahan

Lit.: ”Takhta-Mu wis ana”.