Langsung mlebu

Bab Seksi-Seksi Yéhuwah

Yèn panjenengan péngin sesambungan, teka ing salah siji pakumpulan ibadahé, njaluk sinau Alkitab gratis, utawa mung péngin ngerti waé, bagéan iki isa mbantu panjenengan. Panjenengan uga diundang kanggo tour ing salah sijiné kantoré Seksi Yéhuwah supaya isa ndelok gawéané.

Kepercayaan lan Kegiatan

Pitakonan Umum Wong Bab Seksi-Seksi Yéhuwah

Golèka jawaban saka pitakonan umum bab Seksi-Seksi Yéhuwah.

Pengalamané Seksi-Seksi Yéhuwah

Sinau saka pengalamané Seksi-Seksi Yéhuwah sing ngupaya tenanan bèn pikiran, omongan, lan tumindaké cocog karo pathokané Alkitab.

Kegiatané Seksi-Seksi Yéhuwah

Seksi-Seksi Yéhuwah kuwi ana ing luwih saka 230 negara lan saka latar belakang sing béda-béda. Wong-wong kuwi ora mung nginjil, ning ya mènèhi bantuan nganggo cara liyané.

Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya

Golèka katrangan bab pasedulurané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya.

Sinau Alkitab Gratis

Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab?

Alkitab wis nulungi wong akèh nemokaké jawaban kanggo pitakonan-pitakonan penting ing sajroné urip. Apa panjenengan uga kepéngin ngerti jawabané?

Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Iku Kaya Apa?

Wong-wong padha ngerti yèn Seksi-Seksi Yéhuwah sadonya nawakaké sinau Alkitab ora mbayar. Tontonen sinauné kaya apa.

Njaluk Dikunjungi karo Seksi-Seksi Yéhuwah

Ngrembug topik Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah, utawa sinau Alkitab gratis.

Perhimpunan lan Acara

Pakumpulan Ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah

Golèka katrangan ing endi Seksi-Seksi Yéhuwah ngibadah lan piyé ibadahé.

Pèngetan Sédané Yésus

Saben taun, jutaan wong sakdonya ngumpul bareng kanggo mèngeti sédané Yésus. Njenengan diundang kanggo teka. Njenengan bakal éntuk manfaat saka acara penting iki.

Kantor Cabang

Sesambungan karo Seksi Yéhuwah

Alamat lan nomer tilpuné kantor Seksi Yéhuwah sakdonya.

Katrangan Kantor lan Tur

Panggonan kantor sing cedhak. Golèka jadwal tur.

Kepiyé Gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah Diragadi?

Tanpa njaluk kolèkte lan prasapuluhan, gatèkna piyé carané gawéan nginjil sakdonya bisa terus maju.

Sapa sing Nindakaké Kersané Yéhuwah ing Jaman Saiki?

Seksi-Seksi Yéhuwah ana ing sakdonya lan asalé saka kabèh suku sarta budaya. Apa sing nggawé anggotané dadi rukun?

Kabar Bab Seksi-Seksi Yéhuwah Sak Donya

  • 240​—Negara sing dikabari Seksi-Seksi Yéhuwah

  • 8.695.808​—Cacahé Seksi-Seksi Yéhuwah

  • 7.705.765​—Sing sinau Alkitab ora mbayar

  • 17.844.773​—Sing teka ing Pèngetan Sédané Yésus

  • 120.387​—Jemaat