cah enom

PITAKONANÉ CAH ENOM

Ngapa Kudu Teka ing Balé Ibadah?

Seksi-Seksi Yéhuwah ngibadah ing Balé Ibadah seminggu ping loro. Acarané apa waé? Apa manfaaté teka ing kono?