Langsung mlebu

KUDU TERUS JAGA-JAGA

Ngapa Kok Saiki Rega-Rega Padha Mundhak?

Ing Alkitab ana jawabané.

 

Luwih Lengkap

Maca Alkitab Online

Terjemahan Donya Anyar iki padha kaya asliné lan gampang dipahami. Gatèkna apa waé sing ana ing Alkitab iki.

Maca Alkitab Online

Terjemahan Donya Anyar iki padha kaya asliné lan gampang dipahami. Gatèkna apa waé sing ana ing Alkitab iki.

Deloken vidéo, musik, artikel, lan berita sing paling anyar.

Deloken sing Anyar

Coba Sinau Alkitab

Sinau Alkitab gratis karo Seksi-Seksi Yéhuwah.

Njaluk Dikunjungi

Njenengan isa ngerti luwih akèh soal Alkitab utawa soal Seksi-Seksi Yéhuwah.

Mèlu Pertemuan Ibadah

Golèka keterangan soal pertemuan ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah lan alamat sing paling cedhak.

Seksi-Seksi Yéhuwah Kuwi Sapa?

Kami asalé saka suku sing béda-béda lan basané ya béda-béda. Kami péngin ngluhurké Gusti Allah sing jenengé Yéhuwah. Dhèwèké kuwi Pencipta lan sing ngarang Alkitab. Kami ya péngin niru Yésus Kristus, mulané kami disebut wong Kristen. Kami seneng mbantu wong-wong sinau soal Alkitab lan Kerajaané Gusti Allah. Dadi, kami disebut Seksi-Seksi Yéhuwah merga martakké kabar soal Gusti Allah Yéhuwah lan Kerajaané.

Deloken situs iki. Wacanen Alkitab online. Golèka keterangan luwih akèh soal Seksi-Seksi Yéhuwah lan sing dipercaya.

 

Two of Jehovah's Witnesses preaching to a man in a rice paddy.