Langsung mlebu

Jadwal Kagiyatan Urip lan Nginjilé Wong Kristen

Jadwal Kagiyatan Urip lan Nginjil kuwi mènèhi katrangan soal jadwal maca Alkitab mingguan kanggo seminggu lan bahan kanggo ngrembug kuwi. Jadwal Kagiyatan Urip lan Nginjil kuwi ya salah siji acara mingguané Seksi-Seksi Yéhuwah.

 

NDELENG

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL

REFERENSI KANGGO JADWAL KAGIYATAN URIP LAN NGINJIL