Langsung mlebu

Suami Istri lan Wong Tuwa

Alkitab kuwi manfaaté kanggo kabèh wong. Alkitab isa mènèhi njenengan naséhat sing apik soal urip bebojoan lan carané ndhidhik anak. *

^ par. 2 Ing bagéan iki, ana jeneng-jeneng sing dudu jeneng asliné.

SUAMI ISTRI & WONG TUWA

Carané Bèn Ora Terus-terusan Mikirké Gawéan

Limang cara sing isa mbantu bèn gawéan ora ngrusak perkawinané njenengan.

SUAMI ISTRI & WONG TUWA

Carané Bèn Ora Terus-terusan Mikirké Gawéan

Limang cara sing isa mbantu bèn gawéan ora ngrusak perkawinané njenengan.

Publikasi

Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem

Panjenengan isa ngrasakké urip seneng ing bebojoan nèk ngetrapké pathokan-pathokan sing ana ing Alkitab.