Langsung mlebu

Perpustakaan

Deloken publikasi sing dhasaré Alkitab ing perpustakaan iki. Njenengan isa maca utawa download majalah Warta Penting, majalah Sadarlah!, lan publikasi liyané sing paling anyar. Rungokna rekaman audio buku lan publikasi sing ana ing akèh basa. Njenengan ya isa nonton utawa download vidéo sing ana ing akèh basa, klebu basa isyarat.

 

WARTA PENTING

Rasa Sengit Ora Bakal Ana Manèh

Merga sengit, akèh sing mbédak-mbédakké, omongané kasar, bahkan tegel nyilakani wong liya. Piyé bèn kabèh wong ora sengit manèh?

WARTA PENTING

Rasa Sengit Ora Bakal Ana Manèh

Merga sengit, akèh sing mbédak-mbédakké, omongané kasar, bahkan tegel nyilakani wong liya. Piyé bèn kabèh wong ora sengit manèh?

WARTA PENTING—ÉDHISI WULANGAN

GATÈKNA!

WARTA PENTING

Sing diowahi ing bahan sinau digital mbokmenawa durung ditrapaké ing édhisi sing dicétak.

Bantuan Liyané

Perpustakaan Online (opens new window)

Golèk katrangan saka Alkitab nganggo publikasiné Seksi-Seksi Yéhuwah ing internèt