Langsung mlebu

Perpustakaan

Deloken publikasi sing dhasaré Alkitab ing perpustakaan iki. Njenengan isa maca utawa download majalah Warta Penting, majalah Sadarlah!, lan publikasi liyané sing paling anyar. Rungokna rekaman audio buku lan publikasi sing ana ing akèh basa. Njenengan ya isa nonton utawa download vidéo sing ana ing akèh basa, klebu basa isyarat.

 

WARTA PENTING

Apa Sebabé Kudu Ndonga?

Apa njenengan tau ngrasa nèk dongané njenengan ora dirungokké Gusti Allah? Nèk iya njenengan ora dhèwèkan.

WARTA PENTING

Apa Sebabé Kudu Ndonga?

Apa njenengan tau ngrasa nèk dongané njenengan ora dirungokké Gusti Allah? Nèk iya njenengan ora dhèwèkan.

WARTA PENTING—ÉDHISI WULANGAN

WARTA PENTING

GATÈKNA!

Sing diowahi ing bahan sinau digital mbokmenawa durung ditrapaké ing édhisi sing dicétak.

Bantuan Liyané

Perpustakaan Online (opens new window)

Golèk katrangan saka Alkitab nganggo publikasiné Seksi-Seksi Yéhuwah ing internèt