Langsung mlebu

Iman marang Gusti Allah

Nduwé iman kuwi gedhé manfaaté. Nèk nduwé iman, njenengan saiki isa ngadhepi keadaan sing angèl lan nduwé harapan ing masa depan. Senajan njenengan ora percaya karo Gusti Allah, ora nduwé iman manèh, utawa péngin nguwatké iman, Alkitab isa mbantu njenengan.

PITAKONAN ALKITAB DIJAWAB

Piyé Carané Bèn Isa Luwih Kenal karo Gusti Allah?

Ana pitu cara sing isa njenengan tindakké bèn isa dadi sahabaté Gusti Allah.

PITAKONAN ALKITAB DIJAWAB

Piyé Carané Bèn Isa Luwih Kenal karo Gusti Allah?

Ana pitu cara sing isa njenengan tindakké bèn isa dadi sahabaté Gusti Allah.

Tirunen Imané​—Wong Lanang lan Wong Wédok ing Alkitab

Publikasi

Kabar Apik saka Gusti Allah!

Kabar apik bab apa saka Gusti Allah? Kena apa kita bisa percaya? Buku iki njawab pitakonan-pitakonan umum saka Alkitab.