Langsung mlebu

Iman marang Gusti Allah

Nduwé iman kuwi gedhé manfaaté. Nèk nduwé iman, njenengan saiki isa ngadhepi keadaan sing angèl lan nduwé harapan ing masa depan. Senajan njenengan ora percaya karo Gusti Allah, ora nduwé iman manèh, utawa péngin nguwatké iman, Alkitab isa mbantu njenengan.

WARTA PENTING

Donga sing Ditampa Gusti Allah

Piyé carané dongané awaké dhéwé isa dirungokké lan ditampa Gusti Allah?

WARTA PENTING

Donga sing Ditampa Gusti Allah

Piyé carané dongané awaké dhéwé isa dirungokké lan ditampa Gusti Allah?

Tirunen Imané​—Wong Lanang lan Wong Wédok ing Alkitab

Publikasi

Carané Bèn Isa Urip Ayem Tentrem

Buku iki nyritakaké piyé wong-wong sing asalé béda-béda bisa nduwé urip sing ayem tentrem.