Langsung mlebu

ALKITAB NGOWAHI URIP

Aku Kecéwa karo Agama

Aku Kecéwa karo Agama

Tom péngin cedhak karo Gusti Allah, tapi malah kecéwa karo agama. Dhèwèké dadi cedhak karo Gusti Allah merga sinau Alkitab.