Langsung mlebu

Ajarané Alkitab

Alkitab isa mènèhi jawaban saka pitakonan-pitakonan sing paling angèl soal urip. Kèt mbiyèn, naséhaté Alkitab wis kebukti ana manfaaté. Ing bagéan iki, njenengan bakal ngerti alesané isa percaya Alkitab, manfaat naséhaté Alkitab, lan buktiné nèk naséhaté Alkitab isih cocog kanggo awaké dhéwé saiki.​—2 Timotius 3:16, 17.

 

Pilihan

PERTANYAAN SING DIJAWAB ING ALKITAB

Apa Awaké Dhéwé Éntuk Nggugurké Kandungan?

Apa bayi sing isih ing kandungan kuwi ya wis termasuk kehidupan? Apa wong sing wis tau nggugurké kandungan isih isa diapura Gusti Allah?

PERTANYAAN SING DIJAWAB ING ALKITAB

Apa Awaké Dhéwé Éntuk Nggugurké Kandungan?

Apa bayi sing isih ing kandungan kuwi ya wis termasuk kehidupan? Apa wong sing wis tau nggugurké kandungan isih isa diapura Gusti Allah?

Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah

Coba Sinau Alkitab

Sinau Alkitab gratis karo Seksi-Seksi Yéhuwah.

Njaluk Dikunjungi

Njenengan isa ngerti luwih akèh soal Alkitab utawa soal Seksi-Seksi Yéhuwah.

Bantuan kanggo Sinau Alkitab

Njenengan isa nganggo Bantuan kanggo Sinau Alkitab bèn sinau Alkitabé luwih nyenengké.

Piyé Carané Alkitab Mbantu Njenengan?

Damai lan Bahagia

Naséhat saka Alkitab wis mbantu akèh wong ngadhepi masalah saben dina, mbantu wong-wong ngatasi rasa kuwatir lan penyakit, lan mbantu wong-wong ngerti tujuané urip iki.

Iman marang Gusti Allah

Nèk nduwé iman, njenengan saiki isa ngadhepi keadaan sing angèl lan nduwé harapan ing masa depan.

Suami Istri lan Wong Tuwa

Suami istri lan keluarga ngadhepi akèh tantangan. Naséhaté Alkitab isa nggawé keluarga bahagia.

Bantuan kanggo Cah Enom

Artikel-artikel iki nduduhké nèk Alkitab isa mbantu cah enom ngadhepi masalahé.

Kegiatan kanggo Bocah-Bocah

Gunakna kegiatan-kegiatan sing dhasaré sakaAlkitab iki kanggo mulang bocah-bocah.

Apa Kandhané Alkitab?

Pertanyaan sing Dijawab ing Alkitab

Keterangan ing Alkitab soal Gusti Allah, Yésus, keluarga, kesusahan, lan liyané

Ayat-Ayat Alkitab Dijelaské

Njenengan isa ngerti ayat-ayat lan istilah sing ana ing Alkitab.

Sejarah lan Alkitab

Gatèkna sejarahé Alkitab isa ana nganti saiki. Terus, deloken bukti-bukti sing nduduhké nèk Alkitab cocog karo sejarah lan isa dipercaya.

Ilmu Pengetahuan lan Alkitab

Apa Alkitab cocog karo ilmu pengetahuan? Bandhingna apa kandhané Alkitab karo apa kandhané para ilmuwan.