Langsung mlebu

Sejarah lan Alkitab

Carané Alkitab isa tetep ana nganti saiki, terjemahané, lan penyebarané Alkitab kuwi unik. Penemuan-penemuan anyar sing ditemokké dadi bukti nèk Alkitab kuwi cocog karo sejarah. Ora masalah apa agamané njenengan, njenengan bakal ngerti nèk Alkitab kuwi buku sing unik.

TOPIK LIYANÉ

Apa Katrangané Alkitab soal Penawanané Wong Yahudi ing Babilon Kuwi Bener?

Apa ramalané Gusti Allah soal penawanané wong Yahudi ing Babilon cocog karo réferènsi-réferènsi sing dudu saka Alkitab?

TOPIK LIYANÉ

Apa Katrangané Alkitab soal Penawanané Wong Yahudi ing Babilon Kuwi Bener?

Apa ramalané Gusti Allah soal penawanané wong Yahudi ing Babilon cocog karo réferènsi-réferènsi sing dudu saka Alkitab?