Langsung mlebu

Sejarah lan Alkitab

Carané Alkitab isa tetep ana nganti saiki, terjemahané, lan penyebarané Alkitab kuwi unik. Penemuan-penemuan anyar sing ditemokké dadi bukti nèk Alkitab kuwi cocog karo sejarah. Ora masalah apa agamané njenengan, njenengan bakal ngerti nèk Alkitab kuwi buku sing unik.

TOPIK LIYANÉ

Penemuan Naskah Terjemahan Alkitab

Deloken vidéo soal terjemahan Alkitab sing dikira ilang tapi ditemokké 200 taun bar kuwi.

TOPIK LIYANÉ

Penemuan Naskah Terjemahan Alkitab

Deloken vidéo soal terjemahan Alkitab sing dikira ilang tapi ditemokké 200 taun bar kuwi.