Langsung mlebu

Njaluk Dikunjungi

Apa njenengan péngin ngerti luwih akèh soal Alkitab utawa soal Seksi-Seksi Yéhuwah? Isinen formulir ing ngisor iki. Mengko ana Seksi Yéhuwah sing bakal nélpon utawa marani njenengan.

Data pribadiné njenengan mung bakal dienggo sesuai Kebijakan Umum tentang Penggunaan Data Pribadi.

Dikunjungi

Kira-kira seminggu utawa rong minggu bar njenengan ngisi formulir, ana Seksi Yéhuwah sing bakal nélpon utawa marani njenengan.

Sinau Alkitab

Isa takon kaya apa sinau Alkitab karo Seksi Yéhuwah kuwi, lan isa sinau soal topik-topik ing Alkitab.

Wektu lan Panggonan sing Cocog

Isa ketemu langsung, liwat télpon, utawa liwat Internèt. Wektu lan panggonané njenengan sing nentokké.

Pengumuman soal Virus Corona (COVID-19): Ing akèh panggonan, Seksi-Seksi Yéhuwah nginjilé ora ketemu langsung karo wong-wong. Tulung wènèhana nomer télponé njenengan wektu ngisi formulir bèn isa dihubungi karo Seksi Yéhuwah ing dhaèrahé njenengan.