Langsung mlebu

Njaluk Dikunjungi

Apa njenengan péngin ngerti luwih akèh soal Alkitab utawa soal Seksi-Seksi Yéhuwah? Nèk iya, isinen formulir ing ngisor iki, lan mengko bakal ana salah siji Seksi Yéhuwah sing bakal télpon utawa nekani njenengan.

Seksi-seksi Yehuwah bakal nggunakke informasi pribadiné njenengan bèn isa teka ing panggonan lan wektu sing cocog. Iki sesuai karo Kebijakan Umum tentang Penggunaan Data Pribadi.

Pengumuman soal Virus Corona (COVID-19): Ing akèh panggonan, Seksi-Seksi Yéhuwah wis ora nekani langsung wong-wong lan ora nganakké pakumpulan ibadah ing Balé Ibadah. Tulung wènèhana nomer télponé njenengan wektu ngisi formulir bèn isa dihubungi karo salah siji Seksi Yéhuwah ing dhaèrahé njenengan.