Langsung mlebu

Alkitab Online

Wacanen lan rungokna Alkitab langsung saka Internet, utawa download rekaman swara lan vidhéo nganggo basa wong bisu. Ora mbayar. Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru kuwi Alkitab sing kepénak diwaca lan mèh kaya Alkitab asliné. Alkitab sing pepak utawa sing mung sebagéan waé wis ana nganggo luwih saka 120 basa. Cacahé Alkitab sing wis disebar ana luwih saka 200 yuta.

NDELENG

KITAB SUCI TERJEMAHAN DUNIA BARU