Langsung mlebu

Bantuan kanggo Sinau Alkitab

Njenengan isa nganggo Bantuan kanggo Sinau Alkitab bèn isa luwih paham isiné Alkitab. Ing kono ana Alkitab online, daftar istilah ing Alkitab, vidéo, lan liyané. Terus, njenengan ya isa sinau Alkitab dhéwé nganggo sinau Alkitab online (ana ing basa Inggris). Kabèh kuwi gratis.

Maca Alkitab Online

Terjemahan Donya Anyar iki padha kaya asliné lan gampang dipahami. Gatèkna apa waé sing ana ing Alkitab iki.

Vidéo-Vidéo kanggo Sinau Alkitab

Keterangan Buku-Buku Alkitab

Latar belakang lan intiné buku-buku ing Alkitab.

Ajaran ing Alkitab

Ing vidéo-vidéo iki ana keterangan soal ajaran ing Alkitab, misalé: Ngapa kok Gusti Allah nyiptakké bumi? Nèk mati kuwi piyé? lan Ngapa kok isih ana kesusahan nganti saiki?

Bantuan lan Réferènsi kanggo Sinau Alkitab

Ènsiklopédia Alkitab

Ing buku Pemahaman Alkitab ana akèh keterangan, misalé soal wong, panggonan, tanduran, kéwan, peristiwa penting, lan istilah ing Alkitab. Ing vèrsi PDF-é ya ana péta, foto, gambar, indèks ayat, lan indèks topik.

Ringkesan Alkitab

Buku Alkitab—Apa Isinya? kuwi isiné ringkesan Alkitab.

Péta Alkitab

Buku ’Lihatlah Negeri yang Baik’ kuwi isiné péta lan tabèl soal dhaérah-dhaérah sing disebutké ing Alkitab, terutama Tanah Perjanjian.

Ayat Dina Iki

Ing buku Nliti Alkitab Saben Dina ana ayat Alkitab lan keterangané.

Jadwal Maca Alkitab

Njenengan isa nganggo jadwal maca Alkitab iki.

Carané Nggolèki Ayat Alkitab

Iki urutan 66 buku Alkitab sing biasané ana ing akèh terjemahan Alkitab. Penulisané kuwi jeneng buku, bab, terus ayat.

Pertanyaan sing Dijawab ing Alkitab

Keterangan ing Alkitab soal Gusti Allah, Yésus, keluarga, kesusahan, lan liyané

Ayat-Ayat Alkitab Dijelaské

Njenengan isa ngerti ayat-ayat lan istilah sing ana ing Alkitab.

Perpustakaan Online (opens new window)

Golèk katrangan saka Alkitab nganggo publikasiné Seksi-Seksi Yéhuwah ing internèt

Sinau Alkitab karo Seksi Yéhuwah

Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Kuwi Kaya Piyé?

Pas sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah, njenengan isa nganggo Alkitabé njenengan dhéwé. Njenengan ya isa ngejak keluarga utawa kanca.

Njaluk Dikunjungi karo Seksi-Seksi Yéhuwah

Ngrembug topik Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah, utawa sinau Alkitab gratis.