Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 20

Piyé Carané Bèn Éntuk Manfaat saka Alkitab?

WEKTU MACA ALKITAB, PIKIRNA TENANAN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

Saka ayat iki, apa sing isa dipelajari soal Allah Yéhuwah?

Apa hubungané ayat-ayat iki karo berita ing Alkitab?

Piyé carané aku isa ngetrapké ayat iki?

Piyé carané aku isa nggunakké ayat iki kanggo mbantu wong liya?

”Omongan-Mu kuwi kaya lampu sing madhangi aku wektu mlaku lan kaya cahaya sing madhangi dalanku.”

Mazmur 119:105