Mazmur 15:1-5

  • Sapa sing éntuk dadi tamu ing kémahé Yéhuwah?

    • Sing ngomong jujur ing njero atiné (2)

    • Sing ora ngomongké fitnah (3)

    • Sing nepati janjiné senajan rugi (4)

Lagu sing digawé Daud. 15  Oh Yéhuwah, sapa sing éntuk dadi tamu ing kémah-Mu? Sapa sing éntuk manggon ing gunung-Mu sing suci?+   Wong sing terus manut* marang Gusti Allah,+Sing tumindaké bener,+Lan sing ngomong jujur ing njero atiné.+   Dhèwèké ora ngomongké fitnah,+Ora nindakké sing jahat marang wong liya,+Lan ora nggawé isin kancané.+   Dhèwèké ora gelem bergaul karo wong sing bejat,+Ning ngajèni wong sing wedi marang* Yéhuwah. Dhèwèké nepati janjiné* senajan rugi.+   Dhèwèké nyilihké dhuwité, ning ora nganggo bunga.+ Dhèwèké ya ora gelem disuap kanggo nudhuh wong sing ora salah.+ Wong sing nindakké kabèh kuwi bakal tetep kukuh.+

Katrangan Tambahan

Utawa ”setya”.
Lit.: ”sumpahé”.