Mazmur 28:1-9

  • Dongané sing nulis Mazmur dirungokké

    • ”Yéhuwah kuwi kekuwatanku lan tamèngku” (7)

Lagu sing digawé Daud. 28  Oh Yéhuwah, Gunung Watuku, aku terus ndonga marang Njenengan.+ Tulung rungokna aku. Nèk Njenengan meneng waé,Kekuwatanku bakal ilang kaya wong mati.+   Rungokna aku wektu aku njaluk tulung,Wektu aku ngangkat lan ngarahké tanganku ing ruangan sing paling njero ing panggonan-Mu sing suci.+   Aja ngukum aku bareng karo wong jahat, sing seneng nyilakani,+Sing omongané nyenengké, ning sakjané atiné jahat.+   Tulung wong-wong kuwi dihukum merga kelakuané,+Sesuai karo kejahatané. Tulung wong-wong kuwi dibales merga tumindaké,Sesuai karo sing wis ditindakké,+   Merga wong-wong kuwi ora nggatèkké sing ditindakké Yéhuwah,+Lan ora nggatèkké kegiatané.+ Upayané wong-wong kuwi ora bakal diberkahi.   Muga-muga Yéhuwah dipuji,Merga Dhèwèké wis ngrungokké aku wektu aku njaluk tulung.   Yéhuwah kuwi kekuwatanku+ lan tamèngku.+ Aku bener-bener percaya marang Dhèwèké.+ Atiku seneng merga Dhèwèké wis nulungi aku,Mula aku arep nyanyi kanggo muji Dhèwèké.   Yéhuwah kuwi kekuwatan kanggo umaté. Dhèwèké kaya bèntèng. Dhèwèké nylametké wong sing dilantik.+   Tulung slametké umat-Mu, lan tulung berkahi wong-wong sing dadi duwèk-Mu.+ Dadia gembala kanggo wong-wong kuwi, lan géndhongen wong-wong kuwi ing dhadha-Mu.+

Katrangan Tambahan