Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 14

Piyé Carané Ngatur lan Nggunakké Dhuwit?

”Wong akhiré bakal mlarat nèk seneng-seneng terus, lan wong ora bakal sugih nèk seneng anggur lan minyak.”

Wulang Bebasan 21:17

”Wong sing utang dadi budhaké wong sing mènèhi utang.”

Wulang Bebasan 22:7

”Nèk ana wong sing arep mbangun omah, mesthiné kan wong kuwi bakal lungguh lan ngétung biayané dhisik, ta? Dadi, dhèwèké isa ngerti dhuwité cukup apa ora kanggo mbangun nganti rampung. Nèk ora ngono, dhèwèké mungkin mung isa mbangun pondhasiné, ning ora isa ngrampungké omahé. Terus, wong-wong sing ndelok bakal ngguyu dhèwèké. Wong-wong kuwi kandha, ’Dhèwèké isa mbangun ning ora isa ngrampungké.’”

Lukas 14:28-30

”Sakwisé wong-wong kuwi wareg, Yésus ngomong karo murid-muridé, ’Klumpukna sisané bèn ora ana sing kebuwang.’”

Yohanes 6:12