Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 3

Sapa sing Nulis Alkitab?

”Musa nulis kabèh préntahé Yéhuwah.”

Pangentasan 24:4

”Danièl ngimpi lan éntuk wahyu pas lagi turu. Terus, dhèwèké nulis mimpiné kuwi lan nyathet kabèh sing wis didelok.”

Danièl 7:1

”Wektu kowé krungu omongané Gusti Allah saka aku, kowé ora nganggep kuwi omongané manungsa, ning nganggep kuwi bener-bener omongané Gusti Allah.”

1 Tésalonika 2:13

”Kabèh sing ditulis ing Kitab Suci asalé saka Gusti Allah. Kuwi gunané kanggo mulang.”

2 Timotius 3:16

”Omongané Gusti Allah ora tau diomongké menurut karepé manungsa. Ning, apa sing diomongké manungsa kuwi asalé saka Gusti Allah merga wong-wong kuwi dituntun roh suci.”

2 Pétrus 1:21