Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 A6-A

Keterangan: Nabi-Nabi lan Raja-Raja Yéhuda lan Israèl (Bagéan 1)

Raja-Raja Yéhuda Rong Suku ing Kidul

997 SM

Réhoboam: 17 taun

980

Abiya (Abiyam): 3 taun

978

Asa: 41 taun

937

Yéhosyafat: 25 taun

913

Yéhoram: 8 taun

± 906

Ahazia: 1 taun

± 905

Ratu Atalia: 6 taun

898

Yéhoas: 40 taun

858

Amazia: 29 taun

829

Uzzia (Azaria): 52 taun

 Raja-Raja Israèl Sepuluh Suku ing Lor

997 SM

Yéroboam: 22 taun

± 976

Nadab: 2 taun

± 975

Baasya: 24 taun

± 952

Èlah: 2 taun

± 947

Zimri: 7 dina (± 951)

Omri lan Tibni: 4 taun

Omri (dhéwé): 8 taun

± 940

Ahab: 22 taun

± 920

Ahazia: 2 taun

± 917

Yéhoram: 12 taun

± 905

Yéhu: 28 taun

876

Yéhoahaz: 14 taun

± 862

Yéhoahaz lan Yéhoas: 3 taun

± 859

Yéhoas (dhéwé): 16 taun

± 844

Yéroboam II: 41 taun

  • Jeneng-Jeneng Nabi

  • Yoèl

  • Èlia

  • Èlisa

  • Yunus

  • Amos