Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 12

Apa Wong Mati Isa Urip Manèh?

”Aja nggumun soal kuwi, merga bakal tekan wektuné kabèh wong sing ana ing njero kuburan bakal krungu swarané lan metu.”

Yohanes 5:28, 29

”Gusti Allah bakal nguripké manèh wong-wong sing bener lan sing ora bener.”

Kisah 24:15

”Terus, aku ndelok wong-wong mati, yaiku wong biasa lan wong penting, ngadeg ing ngarepé takhta kuwi, lan gulungan-gulungan dibukak. Ning, ana gulungan liya sing dibukak, yaiku gulungan kehidupan. Wong-wong mati kuwi diadili sesuai karo apa sing ditulis ing gulungan kuwi, nurut tumindaké wong-wong kuwi. Laut nyerahké wong-wong mati sing ana ing njeroné. Kematian lan Kuburan ya nyerahké wong-wong mati sing ana ing njeroné. Saben wong bakal diadili nurut tumindaké dhéwé-dhéwé.”

Wahyu 20:12, 13