Mazmur 4:1-8

  • Donga soal percaya marang Gusti Allah

    • ”Wektu kowé nesu, aja nggawé dosa” (4)

    • ’Aku bakal turu angler’ (8)

Kanggo pemimpin musik: Lagu iki kudu diiringi alat musik bersenar. Lagu sing digawé Daud. 4  Oh Gusti Allahku sing bener,+ tulung jawab aku wektu aku ngomong. Tulung bantu aku ngatasi masalahku. Tulung mesakké aku lan rungokna dongaku.   Hé manungsa, nganti kapan kowé ngrèmèhké aku? Nganti kapan kowé nggolèki apa sing palsu lan seneng karo apa sing ora ana gunané? (Sela)   Kowé kudu ngerti nèk Yéhuwah ngajèni umaté sing setya.* Yéhuwah bakal ngrungokké wektu aku ngomong karo Dhèwèké.   Wektu kowé nesu, aja nggawé dosa.+ Sing arep mbok omongké dibatin waé ing panggonanmu turu, lan menenga waé. (Sela)   Kowé kudu tulus wektu mènèhké persembahan marang Gusti Allah,Lan kowé kudu percaya marang Yéhuwah.+   Akèh sing ngomong, ”Sapa sing bakal nggawé awaké dhéwé makmur?” Oh Yéhuwah, muga-muga Njenengan apikan karo aku.+   Njenengan nggawé aku luwih bahagiaTimbang wong sing nduwé biji-bijian lan anggur sing akèh.   Aku bakal turonan lan turu angler,+Merga mung Njenengan, oh Yéhuwah, sing nggawé aku ngrasa aman.+

Katrangan Tambahan

Utawa ”Yéhuwah mbédakké umaté sing setya; Yéhuwah misahké umaté sing setya”.