Mazmur 149:1-9

  • Lagu pujian kanggo Gusti Allah sing mènèhi kemenangan

    • Gusti Allah seneng karo umaté (4)

    • Kehormatan kanggo abdiné Gusti Allah sing setya (9)

149  Pujinen Yah.* Ayo nyanyi lagu anyar kanggo Yéhuwah.+ Pujinen Dhèwèké ing antarané para abdiné sing setya sing padha ngumpul.+   Muga-muga Israèl ngrasa seneng merga Gusti Allah sing wis nyiptakké dhèwèké.+ Muga-muga wong-wong sing manggon ing Zion ngrasa seneng merga Dhèwèké dadi rajané.   Muga-muga wong-wong kuwi muji jenengé karo nari-nari+Lan nyanyi lagu pujian* kanggo Dhèwèké sing diiringi rebana lan harpa.+   Yéhuwah seneng karo umaté.+ Dhèwèké nylametké wong sing rendah hati.+   Muga-muga wong sing setya seneng merga diajèni Gusti Allah. Muga-muga wong kuwi sorak-sorak ing panggonané turu.+   Muga-muga wong kuwi nyanyi lagu pujian kanggo Gusti AllahLan nyekel pedhang sing landhep,   Bèn isa mbales bangsa-bangsaLan ngukum suku-suku bangsa,   Bèn isa ngranté para rajanéLan ngranté para pejabaté,   Bèn isa ngukum wong-wong kuwi kaya sing wis diputuské.+ Kuwi kehormatan kanggo kabèh abdiné sing setya. Pujinen Yah.*

Katrangan Tambahan

Utawa ”Haléluyah!” ”Yah” kuwi singkatan saka jeneng Yéhuwah.
Utawa ”main musik”.
Utawa ”Haléluyah!” ”Yah” kuwi singkatan saka jeneng Yéhuwah.