Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 9

Apa Sebabé Manungsa Sengsara?

”Sing banter ora mesthi menang balapan, sing kuwat ora mesthi menang perang, sing wicaksana ora mesthi nduwé panganan, sing pinter ora mesthi dadi sugih, sing nduwé pengetahuan ora mesthi suksès, merga wektu lan kedadéan sing ora disangka-sangka dialami kabèh wong kuwi.”

Pengkhotbah 9:11

”Dosa mlebu ing donya liwat wong siji, lan kematian nyebar liwat dosa kuwi. Kuwi sebabé kabèh wong bakal mati merga kabèh wong wis dosa.”

Roma 5:12

”Anaké Gusti Allah teka kanggo nyingkirké kabèh tumindaké Iblis.”

1 Yohanes 3:8

”Donya iki dikuwasani Sétan.”

1 Yohanes 5:19