Mazmur 85:1-13

  • Donga njaluk dipulihké

    • Gusti Allah bakal ngomongké soal perdamaian marang wong sing setya (8)

    • Wong-wong bakal padha-padha nresnani lan jujur (10)

Kanggo pemimpin musik. Lagu sing digawé keturunané Korah.+ 85  Oh Yéhuwah, Njenengan wis apikan marang wong-wong ing tanah-Mu.+ Njenengan nggawa bali keturunané Yakub sing ditawan.+   Njenengan ngapura kesalahané umat-Mu. Njenengan ngapura* kabèh dosané.+ (Sela)   Njenengan ora sida nesu. Njenengan ora nesu manèh.+   Oh Gusti Allah sing nylametké aku, gawénen keadaanku kaya mbiyèn manèh.* Aja nesu manèh karo aku.+   Apa Njenengan bakal nesu karo aku nganti saklawasé?+ Apa Njenengan bakal nesu nganti sakterusé?*   Apa Njenengan ora bakal mènèhi aku kekuwatan manèhBèn umat-Mu isa ngrasa seneng merga Njenengan?+   Oh Yéhuwah, tulung sayangi* aku,+Lan slametna aku.   Aku bakal ngrungokké omongané Gusti Allah Yéhuwah sing bener,Merga Dhèwèké bakal ngomongké soal perdamaian marang umaté+ sing setya. Ning, aja nganti wong-wong kuwi terlalu percaya diri kaya sakdurungé.+   Dhèwèké siap nylametké wong sing wedi marang* Dhèwèké+Bèn Dhèwèké dimulyakké ing tanahé awaké dhéwé. 10  Wong-wong bakal padha-padha nresnani,* jujur,Lan nindakké sing bener. Ing kono, wong-wong bakal urip tentrem.+ 11  Kesetiaan bakal thukul ing bumi,Lan keadilan bakal bersinar saka langit.+ 12  Yéhuwah bakal mènèhi apa sing apik,*+Lan tanahé awaké dhéwé mesthi bakal mènèhi hasil panèn.+ 13  Keadilan bakal mlaku ing ngarepé,+Lan tilas tapak sikilé didadèkké dalan.*

Katrangan Tambahan

Lit.: ”nutupi”.
Utawa ”kumpulna aku manèh”.
Utawa ”nganti turun-temurun”.
Utawa ”duduhna katresnan-Mu sing langgeng marang”. Deloken Daftar Istilah.
Utawa ”nduduhké katresnan sing langgeng”. Deloken Daftar Istilah.
Utawa ”bakal nggawé makmur”.
Lit.: ”Keadilan bakal mlaku ing ngarepé lan nggawé dalan kanggo sikilé”.