Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 8

Apa Kesusahan Asalé saka Gusti Allah?

”Ora mungkin Gusti Allah sing bener tumindak jahat, ora mungkin Sing Mahakuwasa tumindak salah.”

Ayub 34:10

”Wektu ngalami kesusahan, aja kandha, ’Aku lagi diuji karo Gusti Allah.’ Gusti Allah ora isa diuji nganggo apa sing jahat, lan Dhèwèké ya ora nguji sapa waé nganggo apa sing jahat.”

Yakobus 1:13

”Kowé kudu masrahké kabèh rasa kuwatirmu marang Gusti Allah merga Dhèwèké perduli karo kowé.”

1 Pétrus 5:7

”Yéhuwah kuwi ora telat nepati janjiné, senajan ana sing mikir ngono. Ning, Dhèwèké sabar marang kowé merga Dhèwèké ora péngin ana wong sing disingkirké. Dhèwèké péngin kabèh wong mertobat.”

2 Pétrus 3:9