Mazmur 127:1-5

  • Nèk dudu merga Gusti Allah, kabèh ora ana gunané

    • ”Nèk dudu Yéhuwah sing mbangun omah” (1)

    • Anak-anak kuwi hadiah saka Gusti Allah (3)

Laguné wong sing munggah menyang kutha. Lagu sing digawé Salomo. 127  Nèk dudu Yéhuwah sing mbangun omah,Ora ana gunané upayané wong sing mbangun kuwi.+ Nèk dudu Yéhuwah sing njaga kutha,+Ora ana gunané para penjaga tetep jaga-jaga.   Nèk Gusti Allah ora mberkahi kowé, ora ana gunané kowé tangi ésuk-ésuk,Kerja nganti bengi, lan kerja keras nggolèk pangan,Merga Dhèwèké nyukupi kebutuhané wong-wong sing disayangiLan nggawé wong-wong kuwi turu angler.+   Anak-anak* kuwi hadiah saka Yéhuwah.+ Anak-anak kuwi berkah saka Dhèwèké.+   Anak lanang sing dilairké wektu wong tuwané isih enom kuwi+Kaya panah ing tangané wong sing kuwat.   Wong sing nduwé anak lanang akèh* kuwi bahagia.+ Wong kuwi ora bakal isinMerga anaké lanang mau bakal ngomong karo mungsuh ing gerbang kutha.

Katrangan Tambahan

Lit.: ”Anak-anak lanang”.
Lit.: ”Wong sing ngebaki wadhah panahé nganggo panah-panah”.