Mazmur 5:1-12

  • Yéhuwah kuwi perlindungané wong bener

    • Gusti Allah ora seneng karo kejahatan (4, 5)

    • ’Njenengan adil. Tulung tuntunen aku’ (8)

Kanggo pemimpin musik: Kanggo Néhilot.* Lagu sing digawé Daud. 5  Oh Yéhuwah, rungokna omonganku.+ Gatèkna kesusahanku.   Oh Rajaku lan Gusti Allahku, tulung rungokna aku wektu aku njaluk tulung,Merga aku ndonga marang Njenengan.   Oh Yéhuwah, ésuk-ésuk Njenengan bakal ngrungokké swaraku.+ Ésuk-ésuk aku bakal nyritakké apa sing tak kuwatirké marang Njenengan+ lan ngentèni jawaban-Mu.   Njenengan kuwi Gusti Allah sing ora seneng karo kejahatan.+ Ora ana wong jahat sing éntuk ana ing panggonan-Mu.+   Ora ana wong sombong sing éntuk ngadeg ing ngarepé Njenengan. Njenengan sengit karo kabèh wong sing tumindaké jahat.+   Njenengan bakal nyingkirké wong sing ngapusi.+ Yéhuwah sengit karo wong sing kejem* lan seneng ngapusi.+   Ning, merga katresnan-Mu,*+ aku bakal mlebu ing panggonan-Mu.+ Aku bakal sujud madhep bait-Mu sing suci bèn aku isa nyembah* Njenengan.+   Oh Yéhuwah, Njenengan adil.* Tulung tuntunen lan lindhungi aku saka mungsuh-mungsuhku. Tulung singkirna sing ngalangi aku nindakké préntah-Mu.+   Omongané wong-wong kuwi ora isa dipercaya. Pikirané mung mikirké apa sing jahat. Cangkemé kaya kuburan sing mbukak. Wong-wong kuwi nyanjung-nyanjung nganggo omongané.*+ 10  Ning, Gusti Allah bakal nganggep wong-wong kuwi salah. Rencanané wong-wong kuwi bakal nggawé wong-wong kuwi dhéwé cilaka.+ Muga-muga wong-wong kuwi diusir merga pelanggarané akèh bangetLan wis mbrontak nglawan Njenengan. 11  Ning, kabèh wong sing nggolèk perlindungan marang Njenengan bakal bahagia.+ Wong-wong kuwi mesthi bakal sorak-sorak merga seneng. Njenengan bakal ngalangi wong-wong sing arep nyilakani wong-wong kuwi,Lan wong-wong sing nresnani jeneng-Mu bakal bahagia merga Njenengan. 12  Oh Yéhuwah, Njenengan bakal mberkahi kabèh wong sing bener. Kaya tamèng sing gedhé,+ Njenengan nglindhungi wong-wong kuwi merga seneng karo wong-wong kuwi.

Katrangan Tambahan

Utawa ”wong sing ngutahké getih”.
Utawa ”katresnan-Mu sing langgeng”. Deloken Daftar Istilah.
Utawa ”isa nduduhké rasa hormat marang”.
Utawa ”bener”.
Utawa ”Wong-wong kuwi nggunakké ilaté sing lunyu”.