Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 4

Apa Alkitab Cocog karo Ilmu Pengetahuan?

”Dhèwèké nggelar langit ing angkasa lan nggantung bumi tanpa canthèlan.”

Ayub 26:7

”Kabèh kali mili ing laut, ning lauté ora kebak. Banyuné bali manèh ing kali kuwi bèn isa mili manèh.”

Pengkhotbah 1:7

”Gusti Allah manggon ing ndhuwuré bumi sing bunder.”

Yésaya 40:22