Mazmur 120:1-7

  • Wong asing sing péngin rukun

    • ’Slametna aku saka wong sing seneng ngapusi’ (2)

    • ”Aku seneng rukun” (7)

Laguné wong sing munggah menyang kutha.* 120  Wektu susah, aku ndonga marang Yéhuwah,+Lan Dhèwèké njawab aku.+   Oh Yéhuwah, tulung slametna aku saka wong sing ngomong ora bener soal akuLan saka wong sing seneng ngapusi.   Hé kowé tukang ngapusi,+ apa kowé ngerti sing bakal ditindakké Gusti Allah marang kowé? Apa kowé ngerti Gusti Allah bakal mènèhi hukuman apa marang kowé?*   Kowé bakal dihukum nganggo panahé prajurit sing landhep+Lan nganggo bara saka semak-semak sing diobong.+   Aku cilaka banget merga aku manggon ing Mèsyèkh+ dadi wong asing. Aku manggon ing antarané perkémahané wong Kédar.+   Aku wis suwé bangetManggon karo wong-wong sing ora seneng rukun.+   Aku seneng rukun. Tapi nèk kuwi tak omongké, wong-wong kuwi péngin perang.

Katrangan Tambahan

Lit.: ”Apa sing bakal ditambahké Gusti Allah marang kowé?”