Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 13

Apa pathokané Alkitab soal Nyambut Gawé?

”Apa kowé tau ndelok wong sing trampil nyambut gawé? Dhèwèké bakal dadi abdiné raja. Dhèwèké ora bakal dadi abdiné wong biasa.”

Wulang Bebasan 22:29

”Wong sing seneng nyolong aja nyolong manèh. Dhèwèké kudu nyambut gawé sing tenanan lan nindakké apa sing apik bèn dhèwèké isa mbantu wong sing kekurangan.”

Éfésus 4:28

”Saben wong kuduné mangan, ngombé, lan ngrasakké hasil kerja kerasé. Iki hadiah saka Gusti Allah.”

Pengkhotbah 3:13