Mazmur 117:1, 2

  • Kabèh bangsa dikongkon muji Yéhuwah

    • Katresnané Gusti Allah kuwi gedhé banget (2)

117  Hé kabèh bangsa,+ pujinen Yéhuwah. Hé kabèh suku bangsa,+ luhurna Dhèwèké.   Katresnané* marang awaké dhéwé kuwi gedhé banget.+ Yéhuwah bakal terus setya+ nganti saklawasé.+ Pujinen Yah.*+

Katrangan Tambahan

Utawa ”Katresnané sing langgeng”. Deloken Daftar Istilah.
Utawa ”Haléluyah!” ”Yah” kuwi singkatan saka jeneng Yéhuwah.