Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 A7-B

Peristiwa Penting Wektu Yésus ing Bumi—Awal Pelayanané Yésus

WEKTU

PANGGONAN

PERISTIWA

MATIUS

MARKUS

LUKAS

YOHANES

29, musim gugur

Kali Yordan, mungkin Bétani sebrangé Yordan utawa cedhaké

Yésus dibaptis, diwènèhi roh suci; Yéhuwah ngomong nèk Yésus Anaké sing ditresnani

3:13-17

1:9-11

3:21-38

1:32-34

Padhang belantara Yudéa

Digodha Iblis

4:1-11

1:12, 13

4:1-13

 

Bétani sebrangé Yordan

Yohanes Pembaptis nyebut Yésus Anak Dombané Gusti Allah; murid- murid sing pertama mèlu Yésus

     

1:15, 29-51

Kana ing Galiléa; Kapernaum

Mukjijat pertama ing pernikahan, banyu dadi anggur; ing Kapernaum

     

2:1-12

30, Paskah

Yérusalèm

Ngresiki bait

     

2:13-25

Omong-omongan karo Nikodémus

     

3:1-21

Yudéa; Aénon

Menyang désa Yudéa, murid-muridé mbaptis; sing terakhir diwartakké Yohanes soal Yésus

     

3:22-36

Tibérias; Yudéa

Yohanes dipenjara; Yésus menyang Galiléa

4:12; 14:3-5

6:17-20

3:19, 20

4:1-3

Sikhar, ing Samaria

Pas lunga menyang Galiléa, mulang wong Samaria

     

4:4-43

Padhang Belantara Yudéa