Mazmur 53:1-6

  • Gambaran soal wong bodho

    • ”Yéhuwah kuwi ora ana” (1)

    • ”Ora ana sing tumindaké apik” (3)

Kanggo pemimpin musik: Nurut Mahalat.* Maskil.* Lagu sing digawé Daud. 53  Wong sing bodho mbatin,”Yéhuwah kuwi ora ana.”+ Tumindaké wong kuwi ora bener, jahat, lan disengiti Gusti Allah. Ora ana sing tumindaké apik.+   Saka swarga, Gusti Allah ndelok manungsa ing bumi+Merga péngin ngerti sapa sing nduwé pemahaman lan sing nggolèk tuntunané Yéhuwah.+   Ora ana manèh manungsa sing tumindaké bener. Kabèh wong kuwi jahat. Ora ana sing tumindaké apik,Ora ana babar blas.+   Apa wong jahat ora nduwé pengetahuanNganti gampang banget nindhes umaté Gusti Allah kaya nèk mangan rotiLan ora njaluk tuntunané Yéhuwah?+   Ning, wong-wong kuwi bakal wedi banget. Wong-wong kuwi durung tau ngrasa wedi banget nganti kaya ngono.* Gusti Allah bakal nggawé balung-balungé wong-wong sing nyerang* kowé dadi pating slebar. Kowé bakal nggawé wong-wong kuwi isin, merga Yéhuwah wis nolak wong-wong kuwi.   Muga-muga sing nylametké Israèl teka saka Zion.+ Muga-muga Yakub seneng, muga-muga Israèl senengWektu Yéhuwah ngumpulké manèh umaté sing ditawan.

Katrangan Tambahan

Utawa mungkin ”Padahal ora ana sing nggawé wong-wong kuwi wedi”.
Lit.: ”sing siap-siap nyerang”.