Mazmur 126:1-6

  • Sorak-sorak merga Zion dipulihké

    • ”Nganggo kuwasané, Yéhuwah wis nindakké gawéan sing luar biasa” (3)

    • Mauné nangis ning akhiré seneng (5, 6)

Laguné wong sing munggah menyang kutha. 126  Rasané kaya ngimpiWektu Yéhuwah nggawa bali wong Zion sing ditawan.+   Wektu kuwi, awaké dhéwé isa ngguyuLan sorak-sorak merga seneng.+ Wong-wong saka bangsa liya padha kandha,”Nganggo kuwasané, Yéhuwah wis nindakké gawéan sing luar biasa kanggo umaté.”+   Nganggo kuwasané, Yéhuwah wis nindakké gawéan sing luar biasa kanggo awaké dhéwé,+Lan awaké dhéwé seneng banget.   Oh Yéhuwah, tulung gawanen bali umat-Mu sing ditawan,Kaya udan sing ngebaki kali-kali ing Nègèb.*   Wong sing nyebar benih karo nangisBakal manèn karo sorak-sorak merga seneng.   Wong sing lunga nggawa benih sing arep ditandur ing ladhang karo nangisBakal nggawa bali hasil panèn+ karo sorak-sorak merga seneng.+

Katrangan Tambahan

Utawa ”wadi-wadi ing kidul”.