Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 B5

Tabernakel lan Imam Agung

Bagéan-Bagéan Tabernakel

  1. 1 Pethi (Pa 25:10-22; 26:33)

  2. 2 Kordhèn (Pa 26:31-33)

  3. 3 Cagak kanggo Kordhèn (Pa 26:31, 32)

  4. 4 Ruang Suci (Pa 26:33)

  5. 5 Ruang Mahasuci (Pa 26:33)

  6. 6 Kordhèn kanggo Lawang (Pa 26:36)

  7. 7 Cagak kanggo Kordhèné Lawang (Pa 26:37)

  8. 8 Alas Cagak saka Tembaga (Pa 26:37)

  9. 9 Mézbah Dupa (Pa 30:1-6)

  10. 10 Méja Roti Persembahan (Pa 25:23-30; 26:35)

  11. 11 Wadhah Lampu (Pa 25:31-40; 26:35)

  12. 12 Kain Kémah saka Linèn (Pa 26:1-6)

  13. 13 Kain Kémah saka Wulu Kambing (Pa 26:7-13)

  14. 14 Tutup saka Kulit Domba Lanang (Pa 26:14)

  15. 15 Tutup saka Kulit Anjing Laut (Pa 26:14)

  16. 16 Rangka Kayu (Pa 26:15-18, 29)

  17. 17 Alas Cagak saka Pérak ing Ngisoré Rangka Kayu (Pa 26:19-21)

  18. 18 Palang (Pa 26:26-29)

  19.  19 Alas Cagak saka Pérak (Pa 26:32)

  20. 20 Baskom saka Tembaga (Pa 30:18-21)

  21. 21 Mézbah Persembahan Bakaran (Pa 27:1-8)

  22. 22 Halaman (Pa 27:17, 18)

  23. 23 Gerbang (Pa 27:16)

  24. 24 Kordhèn saka Kain Linèn (Pa 27:9-15)

Imam Agung

Pakaiané Imam Agung Israèl dijelaské rinci banget ing Pangentasan bab 28