Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PITAKONAN 11

Piyé Keadaané Wong Mati?

”Wektu manungsa mati, dhèwèké bali dadi debu. Wektu kuwi, dhèwèké wis ora mikir apa-apa manèh.”

Mazmur 146:4

”Wong sing urip ngerti nèk bakal mati, tapi wong mati ora ngerti apa-apa. . . . Apa waé sing isa mbok tindakké, tindakna kuwi sak kuwaté tenagamu, merga ora ana kegiatan, pengetahuan, utawa kawicaksanan ing Kuburan, yaiku panggonan sing bakal mbok parani.”

Pengkhotbah 9:5, 10

”Yésus ngomong manèh, ’Lazarus, sahabaté awaké dhéwé wis turu, ning aku mrana arep nggugah dhèwèké.’ Sakjané, maksudé Yésus yaiku Lazarus wis mati. Ning, murid-muridé mikir nèk maksudé Yésus yaiku Lazarus lagi turu kanggo istirahat. Yésus terus terang ngandhani murid-muridé, ’Lazarus wis mati.’”

Yohanes 11:11, 13, 14