Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 B12-A

Minggu Terakhir Uripé Yésus ing Bumi (Bagéan 1)

8 Nisan (Sabat)

MATAHARI TERBENAM (Kanggoné wong Yahudi, dina dimulai lan berakhir wektu matahari terbenam)

  • Tekan ing Bétani enem dina sakdurungé Paskah

MATAHARI TERBIT

MATAHARI TERBENAM

 9 Nisan

MATAHARI TERBENAM

  • Mangan bareng karo Simon sing tau lara kusta

  • Maria ngesokké minyak wangi ing sirahé Yésus

  • Wong Yahudi teka merga péngin ndelok Yésus lan Lazarus

MATAHARI TERBIT

  • Mlebu ing Yérusalèm lan disambut wong akèh

  • Mulang ing bait

MATAHARI TERBENAM

10 Nisan

MATAHARI TERBENAM

  • Nginep ing Bétani

MATAHARI TERBIT

  • Mangkat menyang Yérusalèm pas isih ésuk banget

  • Ngusir wong sing dodolan ing bait

  • Yéhuwah ngomong saka swarga

MATAHARI TERBENAM

11 Nisan

MATAHARI TERBENAM

MATAHARI TERBIT

  • Mulang ing bait, nggunakké perumpamaan

  • Nyumpahi wong Farisi

  • Nggatèkké sumbangané randha

  • Ing G. Zaitun, ngramalké kehancurané Yérusalèm lan ngandhani tandhané pas dhèwèké bali

MATAHARI TERBENAM