Mazmur 125:1-5

  • Yéhuwah nglindhungi umaté

    • ”Kaya gunung-gunung sing ana ing sekitaré Yérusalèm” (2)

    • ”Muga-muga wong Israèl urip tentrem” (5)

Laguné wong sing munggah menyang kutha. 125  Wong sing percaya karo Yéhuwah+Kuwi kaya Gunung Zion sing ana saklawasé+Lan ora tau goncang.   Yéhuwah ana ing sekitaré umaté+Saka saiki nganti saklawasé,Kaya gunung-gunung sing ana ing sekitaré Yérusalèm.+   Wong jahat* ora bakal terus mréntah wong sing bener,+Bèn wong sing bener ora mèlu-mèlu nindakké* sing jahat.+   Oh Yéhuwah, tulung Njenengan apikan karo wong sing apikan,+Karo wong sing tulus atiné.+   Yéhuwah bakal nyingkirké wong sing ora manut karo Gusti Allah manèhLan nyingkirké wong sing nindakké kejahatan.+ Muga-muga wong Israèl urip tentrem.

Katrangan Tambahan

Lit.: ”Tongkat kejahatan”.
Utawa ”ora nyekel”.