Mazmur 134:1-3

  • Muji Yéhuwah pas bengi

    • ”Tetep suci wektu ndonga karo ngangkat tangan” (2)

Laguné wong sing munggah menyang kutha. 134  Hé kowé kabèh abdiné Yéhuwah,+Sing ngabdi ing omahé Yéhuwah pas bengi,+Pujinen Yéhuwah.   Muga-muga kowé tetep suci* wektu ndonga karo ngangkat tanganmu,+Lan pujinen Yéhuwah.   Muga-muga Yéhuwah sing nggawé langit lan bumiMberkahi kowé saka Zion.

Katrangan Tambahan

Utawa mungkin ”tetep ing panggonan suci”.