Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Letra e parë drejtuar selanikasve

Kapitujt

1 2 3 4 5

Përmbajtja

 • 1

  • Përshëndetje (1)

  • Selanikasit falënderohen për besimin (2-10)

 • 2

  • Shërbimi i Pavlit në Selanik (1-12)

  • Selanikasit e pranuan fjalën e Perëndisë (13-16)

  • Pavli ka shumë mall t’i shoh selanikasit (17-20)

 • 3

  • Pavli pret me ankth në Athinë (1-5)

  • Raporti ngushëllues i Timoteut (6-10)

  • Lutja për selanikasit (11-13)

 • 4

  • Paralajmërim kundër imoralitetit seksual (1-8)

  • Ta doni njëri-tjetrin në masë edhe më të plotë (9-12)

   • «Shikoni punët tuaja» (11)

  • Ata që kanë vdekur në unitet me Krishtin, do të ngrihen të parët (13-18)

 • 5

  • Ardhja e ditës së Jehovait (1-5)

   • «Paqe dhe siguri!» (3)

  • Të rrimë zgjuar dhe të ruajmë gjykimin (6-11)

  • Nxitje (12-24)

  • Përshëndetjet e fundit (25-28)