Kalo te përmbajtja

Kërko një takim

A do të dish më shumë për Biblën ose për Dëshmitarët e Jehovait? Nëse po, kërko që një Dëshmitar i Jehovait të të takojë, duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Më pas një Dëshmitar në zonën tënde do të të kontaktojë.

Të dhënat personale që vendos në këtë sit do të përdoren vetëm për t’iu përgjigjur kërkesës sate për një takim. Kjo është në harmoni me Politikat globale për përdorimin e të dhënave personale të Dëshmitarëve të Jehovait.

Ne do të të kontaktojmë

Pasi të plotësosh formularin, një Dëshmitar i Jehovait do të përpiqet të të kontaktojë, zakonisht brenda një ose dy javëve.

Mëso nga Bibla

Mëso çfarë thotë Bibla për tema nga më të ndryshmet ose pyet për kursin interaktiv të Biblës që ofrojmë falas.

Praktik

Mund të takoheni fizikisht ose virtualisht, në çfarëdo ore dhe vendi.

Njoftim për koronavirusin (COVID-19): Në shumë zona kemi pezulluar vizitat në shtëpitë e njerëzve. Ju lutemi shkruani numrin e telefonit kur të plotësoni këtë kërkesë dhe një Dëshmitar në zonën tuaj do t'ju kontaktojë.