Kalo te përmbajtja

Besimi te Perëndia

Besimi është një forcë e fuqishme që ndikon për mirë, mund të të japë stabilitet tani dhe një shpresë të besueshme për të ardhmen. Bibla mund të të ndihmojë, pavarësisht nëse nuk ke besuar kurrë te Perëndia, nëse ke humbur besimin ose nëse dëshiron të forcosh besimin.

IMITONI BESIMIN E TYRE

Miriami—«Këndojini Jehovait!»

Profetesha Miriam u frymëzua t’u printe grave të Izraelit në një këngë për fitoren në Detin e Kuq. Jeta e saj është një mësim për guximin, besimin dhe përulësinë.

IMITONI BESIMIN E TYRE

Miriami—«Këndojini Jehovait!»

Profetesha Miriam u frymëzua t’u printe grave të Izraelit në një këngë për fitoren në Detin e Kuq. Jeta e saj është një mësim për guximin, besimin dhe përulësinë.

Imitoni besimin e tyre—Burra e gra që përmenden në Bibël

Botime

Të kesh vërtet besim​—Çelësi për një jetë të lumtur

Kjo broshurë shpjegon se si njerëz nga vende të ndryshme mund të jenë të lumtur duke forcuar besimin e tyre.