Kalo te përmbajtja

Revistat Kulla e Rojës dhe Zgjohuni!

Revistat tona biblike mund të shkarkohen në qindra gjuhë, përfshirë gjuhën e shenjave. Kulla e Rojës tregon nën dritën e profecive të Biblës se ç’domethënie kanë ngjarjet botërore. Ajo i ngushëllon njerëzit me lajmin e mirë për Mbretërinë e Perëndisë dhe ndërton besimin te Fjala e Perëndisë. Zgjohuni! tregon se si të përballojmë problemet e sotme dhe ndërton besimin në premtimin e Krijuesit për një botë të re paqësore e të sigurt.

Zgjidh një gjuhë nga kutia e gjuhëve dhe kliko butonin Kërko për të parë revistat dhe formatet e disponueshme në atë gjuhë.

 

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

Korrik 2023

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 11 shtator–8 tetor 2023.

KULLA E ROJËS

Çfarë është Mbretëria e Perëndisë?

Gjatë shekujve, njerëzit e kanë bërë këtë pyetje. Përgjigjja gjendet kollaj në Bibël.

PAMJA

ZGJOHUNI!

ZGJOHUNI!

ZGJOHUNI!

ZGJOHUNI!

ZGJOHUNI!

KULLA E ROJËS

KULLA E ROJËS

KULLA E ROJËS

KULLA E ROJËS

KULLA E ROJËS

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM