Kalo te përmbajtja

Adoleshentët dhe të rinjtë

Këshillat e Biblës mund të të ndihmojnë të përballosh vështirësitë e jetës dhe që të bëhesh i zoti i vetes. a

a Disa emra të përmendur në këta artikuj janë ndryshuar.

TË RINJTË PYESIN

Çfarë të bëj kur prindërit nuk më lënë të përdor median sociale?

Duket sikur të gjithë përdorin median sociale, por a është kështu? Ç’mund të bësh kur prindërit nuk të lënë të përdorësh median sociale?

TË RINJTË PYESIN

Çfarë të bëj kur prindërit nuk më lënë të përdor median sociale?

Duket sikur të gjithë përdorin median sociale, por a është kështu? Ç’mund të bësh kur prindërit nuk të lënë të përdorësh median sociale?

Marrëdhënia me Perëndinë

Të rinjtë pyesin

Pyetje që të rinjtë bëjnë shpesh për seksin, shokët, prindërit, shkollën etj.

Ja ç’thonë moshatarët e tu

Mund të gjendesh në situata që nuk i ke hasur kurrë më parë. Shih si po i përballojnë moshatarët e tu.

Video me skicime

A gjendesh në situata që të duken të pamundura t’i përballosh? Nëse po, këto videoklipe të ndihmojnë të përballosh probleme që janë të zakonshme për adoleshentët.

Fletë pune për adoleshentët

Këto fletë pune të ndihmojnë të shprehësh mendimet dhe të parapërgatisin për situata reale në jetë.

Fletë për studimin e Biblës

Fletë që mund të shtypen, të cilat ndihmojnë t’i jetosh tregimet biblike.

Të rinjtë pyesin: 10 pyetje marrin përgjigje

Këshilla e sugjerime praktike si të kesh një jetë të suksesshme.

Udhëzues për studim

Përdor këta udhëzues për studim që të forcosh bindjen tënde dhe mëso si ta shpjegosh atë që beson.