Kalo te përmbajtja

MERR FORCË FALË BESIMIT!

Kongresi i Dëshmitarëve të Jehovait për vitin 2021

Ju ftojmë përzemërsisht të shihni kongresin treditor të këtij viti, të prezantuar nga Dëshmitarët e Jehovait. Për shkak të pandemisë COVID-19, këtë vit kongresi do të prezantohet online në jw.org. Sesionet e kongresit do të dalin pjesë-pjesë gjatë muajve korrik dhe gusht.

PËRMBLEDHJE

  • Sesionet e së premtes: shqyrtoni pse kemi arsye të besojmë tek ekzistenca e Perëndisë, te Fjala e tij, te normat e tij morale dhe te dashuria e tij. Shqyrtoni mrekullitë e natyrës, të cilat do t’ju forcojnë besimin te premtimet e Krijuesit.

  • Sesionet e së shtunës: pse vazhdojnë të predikojnë Dëshmitarët e Jehovait? Shihni si po i ndihmon mesazhi i tyre njerëzit anekënd botës.

  • Sesionet e së dielës: cili është «lajmi i mirë»? (Marku 1:14, 15) A mund të kemi besim te ky lajm? Dëgjoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në fjalimin e bazuar në Bibël «Kini besim te lajmi i mirë.»

  • Dramë e bazuar në Bibël: historia e profetit Daniel është një ndër tregimet më të dashura për lexuesit e Biblës. Në dramën me dy pjesë që do të shfaqet të shtunën e të dielën, vini re si i përballoi ai tundimet, sprovat dhe talljet.

PROGRAMI MUND TË NDIQET FALAS

NUK KËRKOHET TË BËNI LOGIN OSE TË REGJISTROHENI

Shihni programin e detajuar dhe një video për kongresin e vitit 2021.

Shih kongresin