Kalo te përmbajtja

Histori personale të Dëshmitarëve të Jehovait

Dëshmitarët e Jehovait bëjnë çmos të mendojnë, të flasin dhe të veprojnë sipas asaj që mësojnë në Fjalën e Perëndisë, në Bibël. Mëso si ka ndikuar në jetën e tyre dhe të të tjerëve.

HISTORI PERSONALE

Në Venezuelë i shërbejnë Jehovait në kohë të vështira

Vëllezërit e motrat në Venezuelë po ruajnë zellin në shërbim dhe janë «burim i madh ngushëllimi» për njëri-tjetrin.

HISTORI PERSONALE

Në Venezuelë i shërbejnë Jehovait në kohë të vështira

Vëllezërit e motrat në Venezuelë po ruajnë zellin në shërbim dhe janë «burim i madh ngushëllimi» për njëri-tjetrin.

Bibla të ndryshon jetën