Kalo te përmbajtja

Shkenca dhe Bibla

A përputhet shkenca me Biblën? A është e saktë Bibla kur përmend argumente shkencore? Shqyrto çfarë zbulon bota natyrore dhe se ç’thonë shkencëtarët që e studiojnë atë.

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

A përdori evolucionin Perëndia për të krijuar format e ndryshme të jetës?

Bibla nuk bie në kundërshtim me studimet shkencore që thonë se brenda çdo lloji mund ketë varietete.

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

A përdori evolucionin Perëndia për të krijuar format e ndryshme të jetës?

Bibla nuk bie në kundërshtim me studimet shkencore që thonë se brenda çdo lloji mund ketë varietete.

A është projektuar?

Botime

A u krijua jeta?

Ajo çfarë ti beson për origjinën e jetës ka vërtet rëndësi.

Origjina e jetës​—Pesë pyetje që ia vlen t’i bësh

Shqyrto provat e më pas vendos vetë nëse do të besosh në evolucion apo në krijim.

Mrekullitë e krijimit zbulojnë lavdinë e Perëndisë

Kur shohim më nga afër natyrën përreth nesh, mund të dallojmë cilësitë e Krijuesit e të lidhemi më ngushtë me të.