Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Si të jemi të sigurt se Bibla është e besueshme?

Si të jemi të sigurt se Bibla është e besueshme?

Bibla thotë se është ‘fjala e Perëndisë’ dhe se Perëndia «nuk mund të gënjejë». (1 Selanikasve 2:13; Titit 1:2) A është kjo e vërteta rreth Biblës apo është një libër me përralla e legjenda?