Kalo te përmbajtja

Bibliotekë

Biblioteka jonë ka botime të bazuara në Bibël. Lexo online ose shkarko numrat e fundit të revistave Kulla e Rojës dhe Zgjohuni!, si dhe botime të tjera të përzgjedhura. Dëgjo falas audio të librave nga botimet tona në shumë gjuhë. Shih ose shkarko video në shumë gjuhë, përfshirë edhe gjuhën e shenjave.

ZGJOHUNI!

Këshilla të mençura për një jetë të lumtur

Krijuesi ynë ia tejkalon kujtdo në mençuri. Shih si po ndihmon shumë veta që të gjejnë lumturinë e vërtetë.

ZGJOHUNI!

Këshilla të mençura për një jetë të lumtur

Krijuesi ynë ia tejkalon kujtdo në mençuri. Shih si po ndihmon shumë veta që të gjejnë lumturinë e vërtetë.

ZGJOHUNI!

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

KULLA E ROJËS

Libra & broshura

Disa përditësime që janë bërë te botimet dixhitale, mund të mos shfaqen ende në formatet e shtypura.

Burime të tjera

JW Library

Lexo dhe studio Biblën duke përdorur Përkthimin Bota e Re. Krahaso disa përkthime të Biblës me njëra tjetrën.

Biblioteka Online (hap dritare të re)

Kërko tema biblike online duke përdorur botime të Dëshmitarëve të Jehovait.